Laatste wijziging: 14 oktober 2020

Het bestuur heeft besloten om naar aanleiding van de nieuwe corona-maatregelen (afgekondigd op 13 oktober 2020) tot nader order GEEN clubavonden te organiseren.

PROGRAMMA 2020 - 2021

De eerste clubavond is 17 september en voorlopig is er om de twee weken een clubavond.

We starten zonder programma. We kunnen in de huidige situatie nu eenmaal niet alles uitvoeren.

Je kunt wel foto`s meenemen, maar deze kunnen niet op de bok. De kijkafstand is nu veel te groot. Voorlopig zal alles via de beamer gaan.

Zodra daar verandering in kan komen, houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Wat is er allemaal anders;

Alle tafels zijn à la “klaslokaal” in rijen gezet, met daaraan verplichte zitplaatsen. Het is dus niet de bedoeling dat we blijven staan of gaan rondlopen!!

Bij aankomst handen wassen, geen handen schudden of knuffelen. De bekende RIVM-regels: 1,5 meter afstand houden, bij klachten thuis blijven. We houden bij wie er op de clubavond aanwezig is.

Er is een looprichting: de huidige ingang blijft van kracht. De deur naar de lange gang wordt de uitgang. Als je iets te drinken wilt halen loop dan buitenom.

Weet dat er een paar leden zijn die longklachten hebben, dus er kan gehoest worden. Uiteraard doen deze personen dit in de ellenboog.

Voel je je er prettiger bij een mondkapje te dragen dan kan dat uiteraard.

Raadpleeg de website / facebook / mailing of de adoptie-avonden doorgaat.
Facebook:  @fotoclubRET
Website: www.fc-ret.nl