Zomaar een aantal van je beste foto’s laten zien aan totaal onbekenden is een plezante zaak! En al zijn het ook fotografen weet je niet wie er komt kijken en je kent hun voorkeuren niet! Maar je wéét dat je werk goed is en je neemt je beste foto’s mee… En je wacht gewoon het commentaar van je onbekende mede hobbyisten af. Dat is spannend én hartstikke leuk om te doen! Tenslotte heb je die foto’s niet gemaakt om in de kast te laten liggen… toch Grijp dan nu je kans! Want…

Op woensdagavond 4 december a.s. gaat de Fc RET op bezoek bij de Fc Maasland, en daarvoor nodigen we onze leden van harte uit om mee te gaan. Neem een handvol van je beste foto’s – je krijgt nog te horen hoeveel het er mogen zijn - en laat anderen genieten van je werk! Laat gewoon even zien dat onze club er mag zijn in Fotoland! Dat we het echt in onze vingers hebben en dat we niet bang voor commentaar zijn! Ieder zijn eigen stijl, maar wij wéten dat we het in onze club niet bepaald slecht doen! Enne… een bezoek aan een fotoclub is altijd een uitermate boeiende en gezellige aangelegenheid zoals de mensen die destijds mee geweest zijn naar Dordrecht en/of Ridderkerk zich zeker zullen herinneren. Je kunt je goeie foto’s ook eens aan anderen dan je eigen clubleden laten zien en de reacties beluisteren. Omdat die heel anders kunnen zijn dan die je gewend bent kan het je inzicht in de eigen fotografie vergroten. En uiteraard is ook het verbreden van je fotografische kennissenkring nooit verkeerd. Kortom het is een must voor de ware fotograaf om zijn werk zoveel mogelijk over het voetlicht te brengen en… hier biedt zich een unieke kans!

Deze keer gaan we naar een kleine plaats: Maasland waar de Fc Maasland samenkomt in clubgebouw De Magneet, aan de Huis te Veldelaan 16. (http://www.fotoclubmaasland.nl/)

Laat tevoren (nu b.v.) even aan Tineke weten of je meegaat, dan kan er bepaald worden hoeveel foto’s je mee kunt nemen!!! Ook kunnen we dan bekijken hoe we er naar toe gaan. Samen reizen is uiteraard gezelliger en goedkoper dan als iedereen apart gaat.

Je krijgt tevoren bericht hoe laat en van waar we vertrekken – en hoe laat we er moeten zijn - en of je met iemand mee kunt reizen en hoeveel foto’s je ongeveer mee mag nemen. Geef je nu al vast op, dan kan het allemaal goed geregeld worden! Dat je een gezellige avond krijgt is zeker! Hoe meer zielen hoe meer vreugd gaat ook hier op, enne… Dan moeten ‘ze’ als ze ons komend jaar komen bezoeken ook hún beste beentje voor zetten, wat een tweede leuke avond oplevert!

Namens de Programmacommissie, Ruud.